Reclamatie admin DARK-RO. Motiv lipsă dovada pentru ban permanent

Locked
User avatar
ediEEE
Membru inregistrat
Posts: 3
Joined: 15 Sep 2023, 22:11

15 Sep 2023, 22:35

Bună seara! Numele meu pe server-ul cs.lafraguri.ro(steam only) este ediEEE! Doresc să reclam propria banare, permanentă fără motiv întemeiat! Atașez mai jos art 3 si 4 din regumentul comunității 3. Sunt interzise cuvintele obscene în numele utilizatorilor.
4. Sunt interzise mesajele ce au ca obiectiv jignirea/batjocura unui utilizator. Doar oferind respect, la rândul tău vei fi respectat
Pe data de 15.09.2023, in jurul orei 22:10 PM , in fază inițială am primit comanda kick pe server, pentru că eram afk. Nimic de reproșat. Regulament subiectiv, ca mai apoi să fiu atenționat de către adminul DARK-RO că voi fi banat permanent dacă continui subiectul care face referirie unde prevede regulamentul că un player afk primește kick dacă stă 5 minute fără să joace.
În cele din urmă am fost banat permanent de către presupusul admin DARK-RO fără a aduce injurii personale asupra sa sau cuvinte jignitoare lui sau altor playeri. Am luat la cunoștiință cele scrise mai sus , citind și regulamentul. În cele ce urmează voi atașa dovada conversației și a banării permanente!

https://imgur.com/a/B2rpGvL

https://imgur.com/a/LFUuhAA
User avatar
Pisica
Administrator
Posts: 68
Joined: 13 Jun 2020, 02:37

15 Sep 2023, 22:53

Bună! Te rog frumos să citești regulamentul server-ului.
Image
User avatar
ediEEE
Membru inregistrat
Posts: 3
Joined: 15 Sep 2023, 22:11

15 Sep 2023, 23:10

Bună seara! Citez din regulementul server-ului !
Regulament Jucatori

1. In functie de comportament, dreptul de a juca pe server poate fi retras.
2. Nu injurati sau abuzati alti jucatori. Pedeapsa: GAG/KICK/BAN
9. Lipsa de la tastatura ce duce la a fi afk 2 runde implica trecerea la spectatori sau kick.

Regulament Admini
1. Adminul are indatorirea de a pastra buna functionare a serverului si respectarea regulilor. Pe langa acestea, pot aparea si privilegii.
2. Pe langa aceste reguli adminii trebuie sa respecte si regulamentul jucatorilor.
3. Nu se folosesc comenzi asupra unui jucator fara un motiv bine intemeiat, iar inainte de a da ban pentru cod adminul trebuie sa fie sigur ca acel jucator chiar are cod si sa aibe dovezi.
8. Jucatorii AFK se trec spectatori dupa 2 runde,iar spectatorii vor fi dati afara daca serverul este plin.
11. La intrebarea daca s-a citit regulamentul se va raspunde cu: E cam scump, domnule!
Conform articolului 3 si 8 din regulamentul admnilor doresc dovezile următoare: 1.Limbajul meu agresiv, jignitor, confrom DEX , si motivul bine intemeiat pentru a primi ban permanent. și dovada că server-ul era plin și de aceea am primit kick ! Altfel, reclam din nou server-ul pentru afirmații nefondate aduse la adresa mea și banarea ilegală! Mulțumesc !

C.civ. este art. 252, reglementează Ocrotirea personalității umane:

Orice persoană fizică are dreptul la ocrotirea valorilor intrinseci ființei umane, cum sunt viaţa, sănătatea, integritatea fizică şi psihică, demnitatea, intimitatea vieţii private, libertatea de conştiinţă, creaţia ştiinţifică, artistică, literară sau tehnică.

art. 72 Cod civil : „orice persoană are dreptul la respectarea demnității sale, fiind interzisă orice atingere adusă onoarei și reputației sale” și art. 30 alin. (6) din Constituție, unde se prevede că libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viața particulară a persoanei și nici dreptul la propria imagine.
User avatar
DARK
Administrator
Posts: 30
Joined: 14 Jun 2020, 18:17
Location: Hamburg

15 Sep 2023, 23:26

"Pe data de 15.09.2023, in jurul orei 22:10 PM , in fază inițială am primit comanda kick pe server, pentru că eram afk. Nimic de reproșat.

Nimic de reproșat ?

după ce ai stat 2...3 runde AfK și ți sa dat kick ai intrat cu reproșuri "CA DE CE DOM'le mi se da kick.....ca ce și cum ca tu ai fost DARK care mi-ai dat kick....ei SURPRISE nu eu am fost.....a fost un alt admin
Eu ti-am explicat "frumos" ca nu tine de datoria unui admin sa te pună SPECTATOR , asta o poți face si tu ( daca ai nitel bun simt chiar rogi un admin sa te puna si sa ti se permita sa ramai spectator....
Ca sa joci pe un server care nu este al tău este un PRIVILEGIU nu e un musai sa fii primit și sa ți se suporte și mendrele

Sper ca deduci de ce ti-am dat BAN
User avatar
ediEEE
Membru inregistrat
Posts: 3
Joined: 15 Sep 2023, 22:11

15 Sep 2023, 23:42

Fără dovezi! Toate afirmațiile sunt nefondate! Te înștiințez următoarele lucruri: Dacă nu îmi prezinți dovada, voi continua cu reclamațiile la adresa ta de admin pana la prezentarea dovezii limbajului agresiv! .
Citez Infracțiuni contra ordinii şi liniştii publice - Incitarea la ură sau discriminare -
Art. 369. -
Incitarea publicului, prin orice mijloace, la ură sau discriminare împotriva unei categorii de persoane se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.
Momentan, sunt doar afirmații, deoarece, precum nici tu nu vrei să prezinți dovada, nici eu incă nu am dovezi. Dar fac același lucru pe care l-ai facut si tu in mod corect, te-am înștiințat! pentru că așa se face conform legii! Mulțumesc ! Seară bună!
User avatar
Pisica
Administrator
Posts: 68
Joined: 13 Jun 2020, 02:37

15 Sep 2023, 23:52

Bun, haide să disecăm tot ce ai menționat tu că altfel nu putem.
Ai venit în introducere cu articolele 3 și 4 din regulamentul forumului, nicidecum al server-ului. După care ai continuat relatarea a ceea ce s-a întâmplat, din perspectiva ta. Kick ai primit pentru stat AFK de la alt admin decât de la cel căruia i-ai facut reclamație. Acesta ba chiar ți-a menționat că nu a fost Dark. După care, ca să continuăm relatarea corect. ai început să contești decizia pe server (iarăși, citește regulamentul server-ului), indiferent de atenționările primite de la noi. Și după toată argumentarea de 20 de rânduri și toate comentariile prin voice ale adminilor, tu tot ai continuat. Astfel, ai primit ban, conform regulmentului. Ai atașat dovezi ale mesajelor tale din consolă, fără să menționezi multitudinea de atenționări prin voice, și o poză a mesajului de aici.

Mai departe, deși te-am trimis să recitești regulamentul server-ului, tu ai revenit fix cu punctele din regulament care nu au nicio treabă cu situația ta, ba chiar ai menționat punctul respectiv și văd că tot îl ignori. Apoi atașezi fix ce reguli îți par ție mai frumoase și ne pui aici codul civil, de parcă te-ar fi înjurat cineva sau ți-ar fi atacat cineva persoana. Chiar tu menționezi în unul din mesajele din consolă că, și citez, "este doar un joc", însă observ că dorești atenție, astfel că îti ofer în dar această argumentare cu speranța că poate ai înțeles ceva.


Dovezi a ce? A faptului că ai stat AFK, a faptului că dorești să ți se confirme prezența pe server sau pe forum, a faptului că ataci cu codul civil și penal în loc să înțelegi simplu pentru ce ai primit ban?
Fi serios și acceptă că ai greșit.

Iți doresc o seară frumoasă!


PS!
Continuă cu spam și o să rezolvăm și asta prin ștergere a postărilor și banare pe forum.
Image
User avatar
Pisica
Administrator
Posts: 68
Joined: 13 Jun 2020, 02:37

15 Sep 2023, 23:53

Respins


TC
Image
Locked