Nick: nr4
STEAM ID: STEAM_0:0:11235376
Ai citit regulamentul: E cam scump, domnule!
Data si ora: 14-05-2022 in jur de ora 20:00
Dovada din consola (copy paste):
NET Ports: server 27015, client 27005
Server IP address 192.168.181.1:27015
Connecting to 89.40.233.128:27015...
Connection accepted by 89.40.233.128:27015
* Privilegii acordate
You have been banned from this server
Motivul pentru care ceri unban: nu am coduri
Alte dovezi:
Mi s-a facut poza de tip HalfLifeXX.tga si nu imi apare in folder-ul cstrike.
Am dat search dupa fisiere de tip .tga (pe tot calculatorul) si imi returneaza o multime, dar nimic din data in care a fost facuta poza.
Cer sa se verifice in consola:
1. Metoda prin care s-a facut poza, daca este corecta.
2. Daca mai functioneaza corect metoda de a face poza .tga pe ultima versiune de client CS16 din steam.
3. Daca voi puteti sa va faceti poza si va apare in cstrike, poate a aparut vreo problema cu plugin-ul care forteaza comanda de screenshot.
Mentionez ca mi s-au facut nenumarate screenshot-uri normale (tip poza .jpg sau ce format o fi, cate 4/5) si mereu le-am gasit.
Atasez si link catre wargods cu istoric, ptr a demonstra ca nu joc cu coduri: https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2388554
Ai primit BAN pentru ca nu mi-ai dat poza făcută
Am stat 20...25 de minute ca tu sa cauti si sa gasesti poza.....ceea ce nu s-a intamplat
- Ti-am spus ca în momentul în care o găsești sa o pui pe forum și sa faci cerere de UnBaN ceea ce iara nu sa întâmplat
- "Metoda" prin care ți-am făcut poza este corecta ( funcționează la toți , mai putini la cei care au "bălării " în PC
- Istoricul ala de wargods nu ma impresionează cu nimic , eu ți-am făcut și cerut un SS
BAN'u rămâne
[Acceptat] Cerere unban nr4
In primele 2-3 min am specificat ca nu gasesc fisierul cu terminatia .tga (a se verifica in consola). Am stat sa caute search-ul windows-ului tot calculatorul dupa toate fisierele .tga (care sunt suficient de multe si nu sunt doar poze).
Pe toata perioada cat am stat cu jocul minimizat, nu am auzit discutiile voastre, am si rugat sa scrieti, ca sa ramana in log ptr a putea citi.
Rog cine are acces la log, sa posteze toata comanda rulata in consola prin care s-a fortat generarea de screenshot. Ma gandesc ca poate ceva nu a rulat corect sau a rulat partial.
Recomand ca pe viitor, oricui veti face poze, sa faceti minim 2 snapshot-uri + 2 screenshot-uri + cereti wargods.
Nu am absolut nici o balarie in sistem, CS1.6 este periodic reinstalat prin steam, nu mi s-a intamplat vreodata sa nu-mi apara vreo poza.
Sa faci 1 (o singura poza) si sa crezi ca cineva este rau intentionat sa o stearga, este putin exagerat. Practic nu se tine cont de faptul ca poate sa existe o problema (atat din steam sau din plugin sau din server sau client).
Pe toata perioada cat am stat cu jocul minimizat, nu am auzit discutiile voastre, am si rugat sa scrieti, ca sa ramana in log ptr a putea citi.
Rog cine are acces la log, sa posteze toata comanda rulata in consola prin care s-a fortat generarea de screenshot. Ma gandesc ca poate ceva nu a rulat corect sau a rulat partial.
Recomand ca pe viitor, oricui veti face poze, sa faceti minim 2 snapshot-uri + 2 screenshot-uri + cereti wargods.
Nu am absolut nici o balarie in sistem, CS1.6 este periodic reinstalat prin steam, nu mi s-a intamplat vreodata sa nu-mi apara vreo poza.
Sa faci 1 (o singura poza) si sa crezi ca cineva este rau intentionat sa o stearga, este putin exagerat. Practic nu se tine cont de faptul ca poate sa existe o problema (atat din steam sau din plugin sau din server sau client).
Salut, nu am nici o modificare in joc.
Clientul de CS1.6, cel putin o data pe luna, il dezinstalez din steam, sterg tot folder-ul jocului (cu tot ce downloadeaza de pe diverse servere pe care intru) si il reinstalez "pe curat".
OK, te rog sa postezi tot ce e legat de eveniment, personal sunt interesat sa vad ce comenzi s-au rulat si daca clientul meu a raspuns cu vreun screenshot.
Clientul de CS1.6, cel putin o data pe luna, il dezinstalez din steam, sterg tot folder-ul jocului (cu tot ce downloadeaza de pe diverse servere pe care intru) si il reinstalez "pe curat".
OK, te rog sa postezi tot ce e legat de eveniment, personal sunt interesat sa vad ce comenzi s-au rulat si daca clientul meu a raspuns cu vreun screenshot.
Incearca asta te rog:nr4 wrote: ↑15 May 2022, 01:03Salut, nu am nici o modificare in joc.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Why so serious?! Let`s put a smile on that face!
Nu am avut probleme cu fisiere hidden, toate pozele au fost mereu vizibile.
An cautat in locatia "\local\VirtualStore" si e gol.
Am testat comenzile:
1. "screenshot" si genereaza HalfLife00.tga (fisier vizibil in cstrike). In consola apare logul "Wrote HalfLife00.tga".
2. "snapshot" si genereaza Snapshot0000.bmp (fisier vizibil in cstrike). In consola nu apare vreun log.
Cand mi s-a facut poza pe server, am citit informatia din consola si retin ca pe o linie existau 3 comenzi separate cu ";" dar nu retin ca in urmatoarele linii sa fii vazut "Wrote HalfLife00.tga".
Din acest motiv rog sa se posteze log-ul de pe server si orice log cu erori, ptr a vedea exact ce s-a intamplat.
An cautat in locatia "\local\VirtualStore" si e gol.
Am testat comenzile:
1. "screenshot" si genereaza HalfLife00.tga (fisier vizibil in cstrike). In consola apare logul "Wrote HalfLife00.tga".
2. "snapshot" si genereaza Snapshot0000.bmp (fisier vizibil in cstrike). In consola nu apare vreun log.
Cand mi s-a facut poza pe server, am citit informatia din consola si retin ca pe o linie existau 3 comenzi separate cu ";" dar nu retin ca in urmatoarele linii sa fii vazut "Wrote HalfLife00.tga".
Din acest motiv rog sa se posteze log-ul de pe server si orice log cu erori, ptr a vedea exact ce s-a intamplat.